Esküvő & Rendezvényszervezés -
Teljeskörű ügyintézés és dekoráció készítés
"Te napod"
                

 

Tóth Ferenc Esküvőszervező

 

 

" A Ti stílusotok, a Ti álmotok,

                      a Mi szaktudásunk!"

 

 

 

 

 

Miből is áll az esküvőszervezés?

Napjainkban, a felgyorsult életstílus hatására, a jegyespárok egyre nagyobb igényt tartanak egy hozzáértő szakember által megszervezett professzionális esküvő lebonyolítására. Már az első lépésnél jelen vagyok. Egy személyes találkozás során konzultálok a párral. Amennyiben adott elképzeléseik vannak, ahhoz mérten segítem mind azt megvalósítani. Viszont, ha hiányos az elképzelés, megpróbálom ötletekkel kiegészíteni, mely stílust, eleganciát kölcsönözve, egyedibbé és élmény telibbé teszik a már várva várt napot. A hosszú előkészületekben, valamint a nagy napon is fontos szerepem van. Már reggel a helyszínre érkezek, az ünnepség menetéről részletesen kidolgozott forgatókönyvvel. Ellenőrzöm a dekorációt, a szolgáltatók időben való megérkezését, valamint, hogy minden és mindenki időben ott legyen az adott helyszínen. Egy lépéssel mindig a pár előtt vagyok. Korábban érkezek a helyszínre, hogy mire a jegyesek valamint a násznép megérkezik, minden a tervezettek szerint történjen. Végig kisérve az esküvő napját, az utolsó programig jelen vagyok.

 

Vajon mennyibe kerül ez nektek???

 

Szervezési díj költsége

A személyes konzultáció és az árajánlat készítés díjmentes!

A létszámtól függően 50.000Ft-tól


Az esetben, ha csak néhány dologban igényeltek segítséget, akkor is szívesen állok rendelkezésetekre. Legyen az egy ötlet, tanács vagy éppen ha nem találtatok megfelelő szolgáltatót (fotós, videós, vőfély, zenész...stb.), vagy esetleg egy hangulatos helyszínt, ahol szívesen ünnepelnétek, bátran keressetek.

Ha csak az esküvő napján szeretnétek, hogy jelen legyek, segítve a rendezvény lebonyolítását, valamint, hogy minden rend szerint haladjon, az is megoldható.

Személyes konzultáció Budapest VII. ker. irodámban vagy dél-Pest vonzáskörzetében!

 

Díjszabásaink:

 

Tanácsadás díja: 5.000 Ft/óra

Koordináció az esküvőtök napján: 6.000 Ft/ óra (min. 10 óra fizetendő)

Amennyiben általunk kiajánlott szolgáltatók közül választotok és tőlünk rendelitek meg az esküvői textil dekorációt, abban az esetben a ruhaszalonunkban nagy kedveznénnyel választhattok menyasszonyi ruhát!  

A megrendelések írásban kerülnek rögzítésre az ajánlat alapján. A szerződéskötések és egyes szolgáltatókkal való konzultációk minden esetben ingyenesek.

 

 

Elérhetőség:

Tóth Ferenc

Email: ferenc.toth1984@gmail.com

Telefonszám: 06-30-65-65-949

Címünk: 1073 Budapest Dob utca 108.

 

 

 

 

Hírek

 • Üzletünk elköltözött

  Örömmel tájékoztatjuk kedves látogatoinkat, hogy 2015.04.1-től az Álomvarázs Esküvői Ruhaszalon és Öltönyház új helyen várja látogatóit!

  Cím:

  1073. Budapest, Dob u. 108.

  Nyitvatartés bejeletkezéssel a következő telefonszámon:

  06 30 65 65 949

 • Esküvői szolgáltatók csoportja
  2015-03-24 13:48:46
 • Avon Tanácsadás
  2015-03-16 23:11:34

  Bachusz Norbert

  Avon tanácsadó

  Elérhetőseg:

  Tel.: 06 30 964 99 41

  E-mail: bachuszn@gmail.com

   

   

Szavazás

Meg vagy elégedve a szolgáltatásainkkal?
Igen, nagyon
Nem
Asztali nézet